onsdag 14. mai 2008


Nyhetskommentar

Det er ikke lenge siden verden fikk vite at Josef fritzl 73 år gammel hadde holdt sin egen datter innestengt i en kjeller i 24 år, og det var ikke det verste som hadde skjedd. Mens Elisabeth levde i fangeskapet fødte hun sju barn, og de måtte alle leve innestengt i kjelleren. Flere ganger ble Fritzl nesten avslørt, men hver gang klarte han å lure alle rundt seg med en forklaring som alle trodde på. Det var ikke før den eldste datteren til Elisabeth som måtte på sykehus at politiet begynte å mistenke noe, og det begynte med en liten papirlapp i lommen til den 19 år gamle datteren…

Dette er en historie som er så fæl at du ikke vil tro på den. Tenk å være innesteng i en kjeller så mange år, og måtte oppleve alle de fæle tingene. Det gjør meg så utrolig sint at folk kan være så kalde og følelsesløse, at de kan gjøre noe så jævlig. Hva slags liv barna og Elisabeth vil få er det ingen som vet, uansett må de prøve å finne en måte å leve videre på. Hvordan er det mulig å gjøre noe så forferdelig mot sin egen datter?

For mange av oss som står utenfor hele situasjonen så kan det virke som kona, naboene og den nærmeste familien var ganske dumme som ikke skjønte at det var noe forferdelig som skjedde i kjelleren. Det gjør meg så utrolig frustrert å vite at dette kunne skje, for sånne ting skal ikke kunne skje. Heldigvis fant politiet ut hva som har skjedd i den kjelleren i 24 år og Fritzl må sitte inne i fengsel resten av livet sitt. Jeg håper virkelig Elisabeth og barna finner den lykken de fortjener, som de ikke har hatt i de 24 årene.

Kilder:

Ingen kommentarer: